Tilgængelighedserklæring

NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE forpligter sig til at gøre webstedet https://www.nielsbrock.dk tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”.

Oplever du, at der er ikke-tilgængeligt indhold på https://www.nielsbrock.dk?

Her har du mulighed for at underrette det ansvarlige offentlige organ om webstedets manglende overholdelse af tilgængelighedskrav i webtilgængelighedsloven. Derudover har du også mulighed for at anmode om oplysninger, som det ansvarlige offentlige organ eventuelt har undtaget i medfør af lovens § 1, stk. 5 (undtagelse af indhold) og § 3, stk. 2 (uforholdsmæssig stor byrde).

Du kan kontakte NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE, hvis du oplever, at der er ikke-tilgængeligt indhold på https://www.nielsbrock.dk

Du bør ikke angive fortrolige eller følsomme personoplysninger som fx personnummer og helbredsoplysninger, når du kontakter det offentlige organ.

Overholdelsesstatus

Som offentligt organ skal man angive, i hvilket omfang ens websted overholder kravene til webtilgængelighed, som de fremgår af den harmoniserede standard EN 301 549. Overholdelsesstatus kan være:

 1. Webstedet overholder standarden fuldt ud
 2. Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav)
 3. Webstedet overholder ikke standarden (overholder ikke de fleste krav)

Det offentlige organ oplyser at: Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav). 

Det offentlige organ skal derudover beskrive, hvordan de har evalueret webstedet. Her er kategorierne:

 1. Det offentlige organ har selv evalueret webstedet
 2. Vurdering er foretaget af ekstern part
 3. Det offentlige organ har anvendt anden metode.

Det offentlige organ angiver metoden som: Vurdering er foretaget af ekstern part.

Det offentlige organ beskriver vurderingsmetoden som: Vores udviklingsbureau Novicell har brugt Siteimproves WAS tool.

Evalueringsrapporter

Det offentlige organ har mulighed for at henvise til eventuelle evalueringsrapporter. 

Det offentlige organ oplyser: Ingen henvisning til evalueringsrapporter

Ikke-tilgængeligt indhold

Det offentlige organ har kategoriseret det ikke-tilgængelige indhold på dette websted. Under hver kategori kan der være en række emner, som vises med overskrifter samt en forklarende tekst. Et emne kan fx være manglende alternative tekster.

Ikke-tilgængeligt indhold inddeles i tre kategorier, og omhandler funktion eller indhold, der:

 1. ikke overholder webtilgængelighedsloven.
 2. ikke overholder webtilgængelighedsloven og falder ind under undtagelsen om en uforholdsmæssig stor byrde, fx en rapport eller vejledning der er meget omfangsrig og med en lille læserskare.
 3. ikke er omfattet af webtilgængelighedsloven, som fx tekstning af videoer, der sendes live.

Overholder ikke webtilgængelighedsloven

 • Tilmeldingsformular
  Nogle tilmeldingsformularer har tilgængelighedsproblemer fx. under /laereplads/valgfag/. Vi er ved at skifte til nyt tilmeldingsmodul og forventer at løsningen er opdateret indenfor de næste tre måneder. I mellemtiden kan ansøgere kontakte os hvis de vil tilmeldes et forløb.

Uforholdsmæssig stor byrde

 • Ældre PDFer og PDFer med lave besøgstal optimeres ikke
  Ældre pdf'er og pdf'er med lave besøgstal optimeres ikke, da det vil være en uforholdsmæssigt stor byrde at gøre disse mange filer tilgængelige.

Ikke omfattet af loven

Ikke udfyldt

Initiativer for at opnå en højere grad af webtilgængelighed

Det offentlige organ har mulighed for at beskrive, hvad de gør for at opnå en højere grad af webtilgængelighed på webstedet.

Det offentlige organs beskrivelse:

Vi arbejder med flere forskellige tilgængelighedsværktøjer på at få de fleste A- og AA-tilgængelighedsproblemer løst løbende. Både webmaster og udviklere laver løbende tilpasninger og fejlrettelser for at forbedre tilgængeligheden på sitet. Vi har fx. arbejdet på og forbedret: - Videotekst på forsiden - Menu html justering - Menu optimering - Søgeresultat - Accordion optimeringer - Video modal - Fallback til filnavn på billede alt tekster - Linktekster har fået bedre HTML formattering - Sidens sprog er angivet - Links fremhævet - Overskrifter har fået tekst - Inputfelter har fået beskrivelse - Topmenu er gjort tilgængelig - Video modul er gjort keyboardvenligt - Tilmeld og læs mere er gjort keyboard tilgængelige - Formularelementer er grupperede - Valgbokse har fået beskrivelser

Henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen fører tilsyn med, om webtilgængelighedsloven overholdes.

Før du kontakter Digitaliseringsstyrelsen, skal du kontakte den offentlige myndighed eller det offentligretlige organ med henblik på at løse webtilgængelighedsproblemet. Det gør du ved hjælp af kontaktinformationen, der fremgår øverst i denne tilgængelighedserklæring.

Hvis du oplever, at den offentlige myndighed eller det offentligretlige organ, der har ansvaret for webstedet, ikke svarer tilfredsstillende på din henvendelse, kan du sende en henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen på mail webtilsyn@digst.dk eller indtale en besked på telefon 20 16 36 12.

Digitaliseringsstyrelsen anvender henvendelserne som input til monitorerings- og tilsynsindsatsen for overholdelse af webtilgængelighedsloven. Du kan ikke forvente at få svar på din henvendelse, medmindre Digitaliseringsstyrelsen har behov for yderligere uddybning.