Tilgængelighedserklæring

Region Syddanmark forpligter sig til at gøre webstedet http://hr-ledelsesakademiet.dk/ tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”.

Oplever du, at der er ikketilgængeligt indhold på http://hr-ledelsesakademiet.dk/?

Her har du mulighed for at underrette det ansvarlige offentlige organ om webstedets manglende overholdelse af tilgængelighedskrav i webtilgængelighedsloven. Derudover har du også mulighed for at anmode om oplysninger, som det ansvarlige offentlige organ eventuelt har undtaget i medfør af lovens § 1, stk. 5 (undtagelse af indhold) og § 3, stk. 2 (uforholdsmæssig stor byrde).

Du kan kontakte Region Syddanmark, hvis du oplever, at der er ikketilgængeligt indhold på http://hr-ledelsesakademiet.dk/

Overholdelsesstatus

Som offentligt organ skal man angive, i hvilket omfang ens websted overholder kravene til webtilgængelighed, som de fremgår af den harmoniserede standard EN 301 549. Overholdelsesstatus kan være:

 1. Webstedet overholder standarden fuldt ud
 2. Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav)
 3. Webstedet overholder ikke standarden (overholder ikke de fleste krav)

Det offentlige organ oplyser at: Webstedet overholder ikke standarden (overholder ikke de fleste krav). 

Det offentlige organ skal derudover beskrive, hvordan de har evalueret webstedet. Her er kategorierne:

 1. Det offentlige organ har selv evalueret webstedet
 2. Vurdering er foretaget af ekstern part
 3. Det offentlige organ har anvendt anden metode.

Det offentlige organ angiver metoden som: Vi har anvendt anden metode.

Det offentlige organ beskriver vurderingsmetoden som: Automatiseret test

Evalueringsrapporter

Det offentlige organ har mulighed for at henvise til eventuelle evalueringsrapporter. 

Det offentlige organ oplyser: Ingen henvisning til evalueringsrapporter

Ikketilgængeligt indhold

Det offentlige organ har kategoriseret det ikketilgængelige indhold på dette websted. Under hver kategori kan der være en række emner, som vises med overskrifter samt en forklarende tekst. Et emne kan fx være manglende alternative tekster.

Ikketilgængeligt indhold inddeles i tre kategorier, og omhandler funktion eller indhold, der:

 1. ikke overholder webtilgængelighedsloven.
 2. ikke overholder webtilgængelighedsloven og falder ind under undtagelsen om en uforholdsmæssig stor byrde, fx en rapport eller vejledning der er meget omfangsrig og med en lille læserskare.
 3. ikke er omfattet af webtilgængelighedsloven, som fx tekstning af videoer, der sendes live.

Overholder ikke webtilgængelighedsloven

 • WAI-ARIA-billede mangler en alternativ tekst 1.1.1
  WAI-ARIA-billedet, som er oprettet med role="img", har ikke et tilgængeligt navn. Vi gennemgår løbende hjemmesiden for sådanne fejl og løser dem, hvor det er muligt og giver mening.
 • Overskrift mangler tekst 1.3.1
  Der er en tom overskrift på siden. Vi gennemgår løbende hjemmesiden for sådanne fejl og løser dem, hvor det er muligt og giver mening.
 • Linktekst bruges til flere forskellige destinationer 2.4.4
  Den samme linktekst anvendes til flere links, som fører forskellige steder hen. Nogle brugere kan ikke se forskellen mellem disse to enslydende links, hvis det ikke er forklaret. Vi gennemgår løbende hjemmesiden for sådanne fejl og løser dem, hvor det er muligt og giver mening.
 • Linktekst er for generisk i den aktuelle kontekst 2.4.4
  Linkteksten er en generel tekst, som ikke beskriver formålet med linket. Linket lader heller ikke til at have en programmeringsmæssig kontekst, som beskriver formålet.Vi gennemgår løbende hjemmesiden for sådanne fejl og løser dem, hvor det er muligt og giver mening.
 • Lokal linkdestination findes ikke 1.3.1
  Der forekommer et lokalt link, men det, der linkes til, eksisterer ikke. Vi gennemgår løbende hjemmesiden for sådanne fejl og løser dem, hvor det er muligt og giver mening.
 • Billede-link uden alternativ tekst 2.4.4
  Billedet som linker, mangler en alternativ tekst, som beskriver formålet med linket. Vi gennemgår løbende hjemmesiden for sådanne fejl og løser dem, hvor det er muligt og giver mening.

Uforholdsmæssig stor byrde

Ikke udfyldt

Ikke omfattet af loven

Ikke udfyldt

Initiativer for at opnå en højere grad af webtilgængelighed

Det offentlige organ har mulighed for at beskrive, hvad de gør for at opnå en højere grad af webtilgængelighed på webstedet.

Det offentlige organs beskrivelse:

Ingen beskrivelse

Håndhævelse af webtilgængelighedsloven

Digitaliseringsstyrelsen fører tilsyn med, om webtilgængelighedsloven overholdes.

Før du kontakter Digitaliseringsstyrelsen, skal du forinden kontakte det offentlige organ med henblik på at løse webtilgængelighedsproblemet. Dette gør du via kontaktinformationen, der fremgår øverst i denne tilgængelighedserklæring.

Hvis du oplever, at det offentlige organ, der har ansvaret for webstedet, ikke svarer tilfredsstillende på din henvendelse, kan du sende en henvendelse via henvendelsesformularen.