Tilgængelighedserklæring

Region Hovedstaden forpligter sig til at gøre webstedet https://www.herlevhospital.dk/ccit-denmark/Sider/default.aspx tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”.

Oplever du, at der er ikke-tilgængeligt indhold på https://www.herlevhospital.dk/ccit-denmark/Sider/default.aspx?

Her har du mulighed for at underrette det ansvarlige offentlige organ om webstedets manglende overholdelse af tilgængelighedskrav i webtilgængelighedsloven. Derudover har du også mulighed for at anmode om oplysninger, som det ansvarlige offentlige organ eventuelt har undtaget i medfør af lovens § 1, stk. 5 (undtagelse af indhold) og § 3, stk. 2 (uforholdsmæssig stor byrde).

Du kan kontakte Region Hovedstaden, hvis du oplever, at der er ikke-tilgængeligt indhold på https://www.herlevhospital.dk/ccit-denmark/Sider/default.aspx

Du bør ikke angive fortrolige eller følsomme personoplysninger som fx personnummer og helbredsoplysninger, når du kontakter det offentlige organ.

Overholdelsesstatus

Som offentligt organ skal man angive, i hvilket omfang ens websted overholder kravene til webtilgængelighed, som de fremgår af den harmoniserede standard EN 301 549. Overholdelsesstatus kan være:

  1. Webstedet overholder standarden fuldt ud
  2. Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav)
  3. Webstedet overholder ikke standarden (overholder ikke de fleste krav)

Det offentlige organ oplyser at: Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav). 

Det offentlige organ skal derudover beskrive, hvordan de har evalueret webstedet. Her er kategorierne:

  1. Det offentlige organ har selv evalueret webstedet
  2. Vurdering er foretaget af ekstern part
  3. Det offentlige organ har anvendt anden metode.

Det offentlige organ angiver metoden som: Vi har selv evalueret webstedet.

Det offentlige organ beskriver vurderingsmetoden som: Sider på minisitet er gennemgået enkeltvis. Hjemmesiden www.herlevhospital.dk/ccit-denmark er en del af Region Hovedstadens fælles web-system. I 2021 lancerer Region Hovedstaden en lang række optimeringer i systemet. Når de er implementeret, får vi lavet en vurdering af tilgængeligheden af regionens hjemmesider i samarbejde med en ekstern leverandør med ekspertviden om tilgængelighed. Vi forventer at afvikle den vurdering i slutningen af 2021. De problemstillinger, der bliver påpeget i vurderingen, vil vi efterfølgende få rettet hurtigst muligt. Derudover skal det nævnes, at eftersom Region Hovedstaden er en stor organisation med mange hjemmesider, der kører i samme websystem – så arbejder redaktørerne bag hjemmesiderne efter samme retningslinjer. Hver gang en af regionens hjemmesider bliver udtaget til tilgængelighedskontrol af Digitaliseringsstyrelsen, så udbreder vi resultaterne til resten af organisationen og bruger den viden i det løbende tekniske og redaktionelle arbejde med hjemmesiden.

Evalueringsrapporter

Det offentlige organ har mulighed for at henvise til eventuelle evalueringsrapporter. 

Det offentlige organ oplyser: Ingen henvisning til evalueringsrapporter

Ikke-tilgængeligt indhold

Det offentlige organ har kategoriseret det ikke-tilgængelige indhold på dette websted. Under hver kategori kan der være en række emner, som vises med overskrifter samt en forklarende tekst. Et emne kan fx være manglende alternative tekster.

Ikke-tilgængeligt indhold inddeles i tre kategorier, og omhandler funktion eller indhold, der:

  1. ikke overholder webtilgængelighedsloven.
  2. ikke overholder webtilgængelighedsloven og falder ind under undtagelsen om en uforholdsmæssig stor byrde, fx en rapport eller vejledning der er meget omfangsrig og med en lille læserskare.
  3. ikke er omfattet af webtilgængelighedsloven, som fx tekstning af videoer, der sendes live.

Overholder ikke webtilgængelighedsloven

  • Organisationsdiagram
    Mangler at blive beskrevet eller få alternativ tekst. Vi forventer at have dette klart med udgangen af 2023. https://www.herlevhospital.dk/ccit-denmark/organisation
  • Maps
    Der er en pdf-fil på hjemmesiden, som ikke er tilgængelige. Det drejer sig om et organisationsdiagram på https://www.herlevhospital.dk/ccit-denmark/organisation. Det forventes at være gjort tilgængeligt med udgangen af 2023. Hvis du har problemer med at læse indholdet af vores pdf-filer, så tag endelig kontakt til os. Du får fat i os, ved at klikke på navnet sidst på den side, hvor du har fundet pdf-dokumentet eller ved at ringe til CCIT på 38 68 93 39.

Uforholdsmæssig stor byrde

Ikke udfyldt

Ikke omfattet af loven

  • News
    https://www.herlevhospital.dk/ccit-denmark/about-ccit/Sider/News.aspx Siden er en oversigt over nyheder fra CCIT-DK i løbet af hjemmesidens eksistens. Der er links til artikler på andre web-steder og som pdf. Disse er ikke gjort tilgængelige, da de er lagt op før 23. september 2018 Hvis du støder på en nyhed du ikke kan læse, fordi den ikke er tilgængelig, så skriv til redaktøren, der er nævnt nederst på siden eller ring til CCIT på nummeret 38 68 93 39

Initiativer for at opnå en højere grad af webtilgængelighed

Det offentlige organ har mulighed for at beskrive, hvad de gør for at opnå en højere grad af webtilgængelighed på webstedet.

Det offentlige organs beskrivelse:

Ingen beskrivelse

Henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen fører tilsyn med, om webtilgængelighedsloven overholdes.

Før du kontakter Digitaliseringsstyrelsen, skal du kontakte den offentlige myndighed eller det offentligretlige organ med henblik på at løse webtilgængelighedsproblemet. Det gør du ved hjælp af kontaktinformationen, der fremgår øverst i denne tilgængelighedserklæring.

Hvis du oplever, at den offentlige myndighed eller det offentligretlige organ, der har ansvaret for webstedet, ikke svarer tilfredsstillende på din henvendelse, kan du sende en henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen gennem henvendelsesformularen eller indtale en besked på telefon 20 16 36 12.

Digitaliseringsstyrelsen anvender henvendelserne som input til monitorerings- og tilsynsindsatsen for overholdelse af webtilgængelighedsloven. Du kan ikke forvente at få svar på din henvendelse, medmindre Digitaliseringsstyrelsen har behov for yderligere uddybning.