Tilgængelighedserklæring

BRØNDBY KOMMUNE forpligter sig til at gøre webstedet https://www.brondby.dk/foreningsportal tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”.

Oplever du, at der er ikketilgængeligt indhold på https://www.brondby.dk/foreningsportal?

Her har du mulighed for at underrette det ansvarlige offentlige organ om webstedets manglende overholdelse af tilgængelighedskrav i webtilgængelighedsloven. Derudover har du også mulighed for at anmode om oplysninger, som det ansvarlige offentlige organ eventuelt har undtaget i medfør af lovens § 1, stk. 5 (undtagelse af indhold) og § 3, stk. 2 (uforholdsmæssig stor byrde).

Du kan kontakte BRØNDBY KOMMUNE, hvis du oplever, at der er ikketilgængeligt indhold på https://www.brondby.dk/foreningsportal

Du bør ikke angive fortrolige eller følsomme personoplysninger som fx personnummer og helbredsoplysninger, når du kontakter det offentlige organ.

Overholdelsesstatus

Som offentligt organ skal man angive, i hvilket omfang ens websted overholder kravene til webtilgængelighed, som de fremgår af den harmoniserede standard EN 301 549. Overholdelsesstatus kan være:

 1. Webstedet overholder standarden fuldt ud
 2. Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav)
 3. Webstedet overholder ikke standarden (overholder ikke de fleste krav)

Det offentlige organ oplyser at: Webstedet overholder standarden delvist (overholder de fleste krav). 

Det offentlige organ skal derudover beskrive, hvordan de har evalueret webstedet. Her er kategorierne:

 1. Det offentlige organ har selv evalueret webstedet
 2. Vurdering er foretaget af ekstern part
 3. Det offentlige organ har anvendt anden metode.

Det offentlige organ angiver metoden som: Vi har selv evalueret webstedet.

Det offentlige organ beskriver vurderingsmetoden som: Automatiseret test og manuel gennemgang

Evalueringsrapporter

Det offentlige organ har mulighed for at henvise til eventuelle evalueringsrapporter. 

Det offentlige organ oplyser: Ingen henvisning til evalueringsrapporter

Ikketilgængeligt indhold

Det offentlige organ har kategoriseret det ikketilgængelige indhold på dette websted. Under hver kategori kan der være en række emner, som vises med overskrifter samt en forklarende tekst. Et emne kan fx være manglende alternative tekster.

Ikketilgængeligt indhold inddeles i tre kategorier, og omhandler funktion eller indhold, der:

 1. ikke overholder webtilgængelighedsloven.
 2. ikke overholder webtilgængelighedsloven og falder ind under undtagelsen om en uforholdsmæssig stor byrde, fx en rapport eller vejledning der er meget omfangsrig og med en lille læserskare.
 3. ikke er omfattet af webtilgængelighedsloven, som fx tekstning af videoer, der sendes live.

Overholder ikke webtilgængelighedsloven

 • Billede uden alt-tag
  1 Opfattelig 1.1 Alternative tekster A 1.1.1 Ikke-tekstbaseret indhold De billeder der fremgår uden alt-tag, findes i nyhedsbloggen. Nyhederne er forældet og er kun interessant for til et lille antal personer. I takt med nye nyheder opdateres på siden, så vil fejlen løbende blive udfaset.
 • Link tekst brugt til forskellige destinationer
  2. Anvendelig 2.4 Navigérbar AA 2.4.4 Formål med link (In Context) De linktekster der er ens og henviser til samme sider findes i nyhedsbloggen. Nyhederne er forældet og er kun interessant for til et lille antal personer. I takt med nye nyheder opdateres på siden, så vil fejlen løbende blive udfaset.
 • Indhold er ikke inkluderet i landemærker.
  1 Opfattelig 1.3 Tilpasset A 1.3.1 information og relationer Bliver udbedret snarest muligt, der ligger en udviklingsopgave hos udbyder.
 • Farvekontrast er utilstrækkelig
  1 Opfattelig 1.4 Adskillelig AA 1.4.3 Kontrast (Minimum) Farvekontrasten ligger på relativt tæt på lovkravet om kontraster. Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design skal revurderes eller opdateres.
 • Valgboks har ingen beskrivelse
  1 Opfattelig 1.3 Tilpasset A 1.3.1 information og relationer Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design, søgeboks og foreningsliste skal revurderes eller opdateres.
 • Etiket har ikke forbindelse til et formularkontrolelement
  1 Opfattelig 1.3 Tilpasset A 1.3.1 information og relationer Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design, søgeboks og foreningsliste skal revurderes eller opdateres.
 • Knap mangler i formularen
  3. 3.2. A 3.2.2 On Input Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design, søgeboks og foreningsliste skal revurderes eller opdateres.
 • Valgboks har ingen beskrivelse
  3. 3.3. A 3.3.2 Labels or Instruktions Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design, søgeboks og foreningsliste skal revurderes eller opdateres.
 • Valgboks har ingen beskrivelse
  4. 4.1 A 4.1.2 Name, Role, Value Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design, søgeboks og foreningsliste skal revurderes eller opdateres.
 • Knap mangler i formularen
  4. 4.1 A 4.1.2 Name, Role, Value Fejl bliver udbedret, når hjemmesidens design, søgeboks og foreningsliste skal revurderes eller opdateres.

Uforholdsmæssig stor byrde

Ikke udfyldt

Ikke omfattet af loven

 • Login til ekstra sider.
  Websiden er offentlig gjort inden d. 23 sept. 2019 og derfor vil siderne, der er tilgængelige ved login, først blive analyseret når de løbende opdateres.

Initiativer for at opnå en højere grad af webtilgængelighed

Det offentlige organ har mulighed for at beskrive, hvad de gør for at opnå en højere grad af webtilgængelighed på webstedet.

Det offentlige organs beskrivelse:

Vi foretager en analyse en gang om året og er i løbende dialog med leverandør i forhold til optimering og forbedringer af siderne, på den måde udfaser vi løbende de ting der ikke lever op til lovgivningen om webtilgængelighed.

Henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen

Digitaliseringsstyrelsen fører tilsyn med, om webtilgængelighedsloven overholdes.

Før du kontakter Digitaliseringsstyrelsen, skal du kontakte den offentlige myndighed eller det offentligretlige organ med henblik på at løse webtilgængelighedsproblemet. Det gør du ved hjælp af kontaktinformationen, der fremgår øverst i denne tilgængelighedserklæring.

Hvis du oplever, at den offentlige myndighed eller det offentligretlige organ, der har ansvaret for webstedet, ikke svarer tilfredsstillende på din henvendelse, kan du sende en henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen gennem henvendelsesformularen eller indtale en besked på telefon 20 16 36 12.

Digitaliseringsstyrelsen anvender henvendelserne som input til monitorerings- og tilsynsindsatsen for overholdelse af webtilgængelighedsloven. Du kan ikke forvente at få svar på din henvendelse, medmindre Digitaliseringsstyrelsen har behov for yderligere uddybning.